سفارش تبلیغ
صبا ویژن
خوش رفتاری، بر محبّت دل ها می افزاید . [امام علی علیه السلام]
انصار حزب الله گیلان

ولایت‌پذیری(!) خاتمی به روایت رفسنجانی

 

سید محمد خاتمی وزیر ارشاد دولت هاشمی رفسنجانی اوایل سال 70 از موسسه کیهان رفته و اندکی بعد در روز 21 اردیبهشت در دیدار با رفسنجانی از کنار گذاشته شدن خود توسط رهبر معظم انقلاب، گلایه کرده است!

رفسنجانی نوشته است: "آقای خاتمی از آیت‌الله خامنه‌ای به خاطر گرفتن موسسه کیهان از ایشان و نصب فرد دیگر گله داشت. با انتصاب مهدی نصیری آقای خاتمی استعفا داد."

هاشمی  همچنین درباره جلسه هیات دولت در روز چهارشنبه دوم مرداد، نوشته است که در جلسه مذکور "آقای خاتمی گزارش امور فرهنگی را داد و از حمله‌هایی که اخیرا علیه وزارت ارشاد می‌شود، گله کرد و چاره‌جویی نمود."

بر اساس خاطرات پرحاشیه هاشمی رفسنجانی در 15 دی ماه 70، "آقای محمد خاتمی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی آمد. می‌خواست به خاطر فشارهایی که از ناحیه طرح مساله تهاجم فرهنگی ازسوی رهبری احساس می‌کند،‌ استعفا بدهد، دلداری‌اش دادم وگفتم بماند، کار کند و تحمل نماید".

با این وجود خاتمی کمتر از 5 ماه دیگر توانست در پست وزارت ارشاد دوارم بیاورد و در روز سوم خرداد سال 71 از سمت خود کناره گیری کرد.




واکنش زیباکلام به اظهارات سعید حجاریان

 

 

صادق زیباکلام استاد علوم سیاسی دانشگاه تهران ، نسبت به اظهارات اخیر سعید حجاریان در خصوص نقش اصلاح طلبان در پیروزی روحانی و همچنین برنامه های دولت در انتخابات مجلس و تشکیل حزب اعتدال از سوی دولت واکنش نشان داد.
واکنش زیباکلام به اظهارات سعید حجاریان این استاد دانشگاه و فعال اصلاح طلب با بیان اینکه روحانی یک میلیون بیشتر رای نداشت، گفت: هاشمی و خاتمی با تمام وجود پشت این دولت بودند و هستند. حمایت اصلاح طلبان نباشد، کار روحانی در انتخابات مجلس و ریاست جمهوری دشوار می شود.

صادق زیباکلام استاد علوم سیاسی دانشگاه تهران ، نسبت به اظهارات اخیر سعید حجاریان در خصوص نقش اصلاح طلبان در پیروزی روحانی و همچنین برنامه های دولت در انتخابات مجلس و تشکیل حزب اعتدال از سوی دولت واکنش نشان داد.

آنچه که در ذیل می خوانید مشروح مصاحبه وی است:

آقای حجاریان در روزهای گذشته اعلام کرده که اصلاح طلبان ستون فقرات برنامه های دولت هستند،‌نظر حضرتعالی در این خصوص چیست؟

- دقیقا نمی دانم منظور و مراد حجاریان چه بوده است ولی 2 موضوع در این خصوص مطرح است، یکی اینکه چه شد و کدام جریان اجتماعی و بدنه آن باعث پیروزی روحانی و 19 میلیون رای شد؟ و دیگری آنکه آیا می توانیم دولت روحانی را در مدت یکسال گذشته بگوییم که این همان دولت اصلاحات است یا به دنبال تحقق و آرمان های روحانی بوده است؟این دو موضوع را قابل تفکیک می دانم.

* روحانی بیش از یک میلیون رای در انتخابات نداشت

- معتقدم رای بدنه اجتماعی اصلاح طلبان بود که باعث پیروزی روحانی شد. "اگر و اگر" بدنه اجتماعی اصلاح طلبان به سمت آقای روحانی نرفته بود آقای روحانی فی نفسه یکی دو میلیون رای بیشتر نداشت.

- وقتی رهبری اصلاح طلبان آقای هاشمی رفسنجانی و خاتمی چهره ها و شخصیت های دیگر اصلاح طلب از مردم خواستند در انتخابات شرکت کنند و به روحانی رای دهند، ایشان در انتخبات پیروز شد.

*سید حسن و هاشمی از قطار اصولگرایی پیاده شدند پس در طیف اصلاحات هستند

هاشمی رفسنجانی خودش را اصلاح طلب نمی داند! چگونه شما ایشان را رهبر اصلاحات می دانید؟

- ببینید این مجموعه ای که از مردم خواستند کمک کنند و به روحانی رای بدهند،با یک سلیقه و به یک میزان اصلاح طلب هستند. سید حسن خمینی، هاشمی رفسنجانی و این تیپ افراد را نمی توان آن اندازه ای که حجاریان، خاتمی و رمضان زاده اصلاح طلب هستند، اصلاح طلب معرفی کرد ولی به هر حال اگر اصلاح طلبی همچون اصولگرایی یک طیف در نظر داشته باشیم، قطعا سید حسن خمینی و هاشمی رفسنجانی در طیف اصولگرایان نیستند و از قطار اصولگرایی پیاده شده است و در حقیقت جای آنها در میان اصلاح طلب ها هستند.

حمایت های طیف اصلاح طلبان باعث شد که کسانی که مردد در رای دادن بودند، در روزهای اخر تصمیم بگیرند و به تردیدشان فایق آیند و به سوی صندوق ها شتافدند و نه تنها در انتخابات شرکت کردند بلکه به روحانی هم رای دادند.

 یعنی نمی توانیم بگوییم که مجموعه‌ای از همه جریانات سیاسی به روحانی رای دادند؟ چون هم حزب کارگزان و هم برخی از چهره‌های نزدیک به اصولگرایی از ایشان در انتخابات حمایت کردند.

- قبول دارم که هیچ مطالعه میدانی جامع شناختی از این 19 میلیون رای صورت نگرفته است ولی من معتقدم که اگر کسی به من بگوید که آیا حمایت اصلاح طلبان ،حمایت هاشمی و خاتمی ، آن غروب دوشنبه که عارف کناره گیری کرد، نقش کارگزاران و امکاناتی که در راه پیروزی انتخاب روحانی به کار گرفتند نقش نداشت؟ می‌گویم بله خیلی نقش داشت.

* اطرافیان و نزدیکان روحانی گزافه گویی می کنند/ فریدون و نوبخت سخت در اشتباه هستند

- همه این عوامل نقش داشته نمی خواهم بگویم چون آقای خاتمی آن موضع گیری را کرد کار تمام شد؟ نه، رد صلاحیت هاشمی هم نقش داشته است. همه این ها دست به دست هم دادند و باعث شدند موج به راه بیفتند.

- با روحانی و نزدیکانش در برخی موضوعات مخالف هستم به دلیل اینکه اطرافیانش مدتی هست می گویند ما مستقل هستیم و برای خودمان هستیم و پیروزی ما مدیون هیچ کس نیست، اینها گزافه گویی است.

- کسی از آقای نوبخت و امیری صالحی و بانک و نعمت زاده و فریدون انتظار ندارد که این کار را بکنند یا آن کار را! ولی اینکه فکر می کنند آنها بودند که باعث پیروزی روحانی شدند نشان می‌دهد سخت در اشتباه هستند چراکه بدنه اجتماعی که باعث این پیروزی شد، اصلاح طلبان بودند.

در جریان نامه "محسن رنایی"، از فعالین اقتصادی اصلاح طلب به هاشمی و خاتمی در خصوص حمایت از سه نامزد در انتخابات ریاست جمهوری سال گذشته بودید؟

خیر، اما خودم در روز شنبه ای که جمعه اش 24 خرداد انتخابات بود یک نامه سرگشاده به هاشمی و خاتمی نوشتم که از بین 2 نامزد تکلیف مردم را روشن کنید و از آنها خواستم تا دو روز آینده تصمیم گیری کنند.

*حمایت اصلاح طلبان نباشد، کار روحانی در انتخابات مجلس و ریاست جمهوری دشوار می شود

به نظر شما بیان این جملات که" اگر اصلاح طلبان نباشند روحانی هم وجود نخواهد داشت" و یا "اصلاح طلبان بشکنند روحانی می کشند" از سوی اصلاح طلبان صحیح است؟

- مایل هستم جمله حجاریان را اصلاح کنم و بگویم اگر حمایت بدنه اجتماعی اصلاح طلبان از پشت روحانی برداشته شود کار برایش خیلی دشوار می شود؛ بعنوان مثال انتخابات سال آینده مجلس کار برای دولت و نامزدهایی که مورد توجه دولت هستند، بسیار دشوار خواهد شد.

قطعا در انتخابات سال 96 اگر بدنه اصلاحات از روحانی حمایت نکند کار برای روحانی دشوار می شود. البته اگر بدنه حمایت نکند دولتش همچنان سر کار خواهد بود و برنامه هایش پیش خواهد رفت گرچه وقتی روحانی حمایت مردمی اش را از دست بدهد نباید فراموش کنیم که اصولگرایان زندگی را برای او دشوار می کنند.


*اصلاح طلبان حمایتشان را از روحانی قطع کنند دولت فلج نمی شود

 شما پس موافق جمله حجاریان هستید؟

- موافق نیستم، اگر اصلاح طلبان بیانیه جامعی بدهند که از امروز از روحانی حمایت نمی کنیم به هیچ وجه نمی گویم که از همان فردا دولت روحانی فلج می شود؛ اصلا و ابدا؛ ولی کار برای دولت روحانی خیلی دشوار می شود.

* تندروهایی همچون خوئینی ها و محتشمی پور از عدم کارایی دولت روحانی بدشان نمی یاید

 پیش از این هم برخی از چهره های اصلاحات همچون موسوی خوئینی ها امیدی به همراهی دولت با اصلاحات نداشتند و دولت روحانی را به همین دلیل تنها دولت چهار ساله معرفی کردند

- آقای محتشمی پور و خوئینی ها و برخی دیگر از آقایان رادیکال و تندرو از همان دوران انتخابات هم خیلی نه از روحانی حمایت کردند و نه خودشان را نشان دادند.شاید بدشان هم نیاید که دولت روحانی نتواند کار کند.

*روحانی با حمایت های هاشمی سرکار خواهد ماند/اصلاحطلبان نباشند اعتدال در انتخابات روی رای مردم حساب نکند

- ولی نباید از این نکته فارغ بشوید که هاشمی و خاتمی با تمام وجود پشت این دولت بودند و هستند و بسیاری از مطبوعات و چهره های نزدیک به اصلاح طلبان با تمام وجود از آن دفاع می‌کنند؛ البته معنی آن این نیست که اگر حمایت ها برداشته شود دولت روحانی فلج می شود و باید استعفا دهد! روحانی همچنان بر سر کار خواهد ماند ولی جریان اعتدالی در انتخابات مجلس نمی تواند روی رای مردم حساب باز کند.

* حزب اعتدال در صورت راه اندازی توانایی جذب نیروهای اصلاح طلب را دارد

 نظر شما در خصوص راه اندازی حزب اعتدال چیست؟

- راه اندازی حزب اعتدال الان موضوعیت دارد و اگر خیلی جدی و به صورت تشکیلاتی و منظم به آن بپردازند فکر می کنم که پدیده ای به نام حزب اعتدال می تواند در شرایط فعلی کشور جایگاه ویژه ای را ظرف یکی دو سال آینده ایجاد کند.

 آیا این حزب می‌‎تواند خلا احزاب اصلاح طلب را در فضای سیاسی پرکند؟

- خیر ولی می تواند بخشی از نیروهای اجتماعی اصلاح طلبان را به سمت خودش بکشاند و جذب کند و بخشی از آرای اصلاح طلبان را می تواند در انتخابات مجلس در اسفند سال آینده از آن خودش بکند و چه بسا بتوانند یک فراکسیون خیلی جدی به نام اعتدال در مجلس دهم تشکیل دهند.

 پس این صحبت شما نشان می دهد که خود روحانی یا جریان اعتدال هم می تواند یک محور باشد و اصلاح طلبان را جذب کنند؟

- خیر،‌این به آن معنی نیست که جریان اصلاح طلبان تعطیل می شوند و همه در حزب اعتدال حضور پیدا کنند، حزب اعتدال الان فقط در حد حرف است.



توصیه خاتمی درباره علی مطهری

 

 

توصیه خاتمی درباره علی مطهری
 محمد خاتمی در جلسه‌ای که با حضور تعدادی از روحانیون اصلاح‌طلب تشکیل شده، گفته است: بخش روحانیت در جبهه اصلاح‌طلبی ضعیف است. شاید گفته شود که به ما منبر و مسجد نمی‌دهند، اما این کاملاً غلط است و ما می‌توانیم با مردم ارتباط بگیریم. طرف مقابل خیلی چیزها را دارد به نفع خود مصادره می‌کند؛ مثلا شهید مطهری کاملاً به نفع آن‌ها مصادره شده است، در حالی که ما باید همین کاری که علی مطهری می‌کند و هر از گاهی نقل قول‌هایی از شهید مطهری به نفع جریان ما منتشر می‌کند، ما هم باید مطالب مشابه را استخراج کنیم و این انحصار را از دست آن‌ها خارج کنیم.




خاتمی و هاشمی پدرخوانده روحانی‌اند؟

 

 

روزنامه‌های زنجیره‌ای وابسته به افراطیون در اقدامی هماهنگ، رئیس‌جمهور را گماشته خاتمی و هاشمی رفسنجانی وانمود می‌کنند.

خاتمی و هاشمی پدرخوانده روحانی‌اند؟ روزنامه‌های زنجیره‌ای وابسته به افراطیون در اقدامی هماهنگ، رئیس‌جمهور را گماشته خاتمی و هاشمی رفسنجانی وانمود می‌کنند.

این روزنامه‌ها و همکاران آنها در فضای مجازی، ظرف یک سال گذشته این‌گونه القا کرده‌اند که روحانی از خود گفتمان و رأی مستقلی نداشته و اگر خاتمی و هاشمی از او حمایت نمی‌کردند، روحانی انتخاب نمی‌شد. جالب‌تر اینکه همین افراطیون مدعی‌اند اگر حمایت آنها نبود خاتمی یا هاشمی در مقاطع مختلف انتخاب نمی‌شدند و بنابراین اگر روحانی مدیون خاتمی و هاشمی است، این دو بدهکار افراطیون مدعی اصلاحات هستند.

در همین زمینه به سیاق راهبرد یک سال گذشته، روزنامه‌‌های آفتاب‌یزد و آرمان‌امروز تیترهای اول دیروز خود را به گنجاندن روحانی در سایه خاتمی و هاشمی اختصاص دادند. روزنامه آرمان با انتشار عکس خاتمی و هاشمی، تولد دولت اعتدال را بزرگ‌ترین پروژه مشترک هاشمی و خاتمی توصیف کرد: روزنامه آفتاب‌یزد نیز در اقدامی مشابه تیتر زد «رئیس‌جمهوران رئیس‌جمهور سازند و عکس‌ هاشمی و خاتمی را منتشر کرد. مفهوم دیگر چنین تیتری این است که رئیس‌جمهور را نه مردم بلکه خاتمی و هاشمی برساخته‌اند.

نکته جالب دیگر اینکه روزنامه آفتاب سرمقاله ویژه‌نامه خود برای همین موضوع را به قلم یکی از افراطیون مدعی اصلاحات (آرمین عضو سازمان منحله مجاهدین) سپرد و او  ذیل عنوان «اعتدال» سرمقاله نوشته است!

همزمان با این حرکت هماهنگ رسانه‌ای، صادق زیباکلام گفته است: روحانی فی‌نفسه یکی دو میلیون رأی بیشتر نداشت و رأی اصلاح‌طلبان باعث پیروزی او شد.

وی در مصاحبه با نسیم اظهار داشت: با روحانی و نزدیکانش در برخی موضوعات مخالف هستم به دلیل اینکه اطرافیانش مدتی هست می‌گویند  ما مستقل هستیم و برای خودمان هستیم و پیروزی ما مدیون هیچ‌کس نیست، اینها گزافه‌گویی است. کسی از آقای نوبخت و امیری‌صالحی و بانک و نعمت‌زاده و فریدون انتظار ندارد که این کار را بکنند یا آن کار را! ولی اینکه فکر می‌کنند آنها بودند که باعث پیروزی روحانی شدند نشان می‌دهد سخت در اشتباه هستند چرا که بدنه اجتماعی که باعث این پیروزی شد، اصلاح‌طلبان بودند.

زیباکلام در عین حال با حمله به برخی اصلاح‌طلبان گفت: آقای محتشمی‌پور و خوئینی‌ها و برخی دیگر از آقایان رادیکال و تندرو از همان دوران انتخابات هم خیلی نه از روحانی حمایت کردند و نه خودشان را نشان دادند. شاید بدشان هم نیاید که دولت روحانی نتواند کار کند.



کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط دکتر محمد علیی اسلامی 93/4/3:: 2:41 عصر     |     () نظر

Astara Buildings.jpg
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
امام خامنه ای : گاهى اوقات پاسخ ، همانى است که در آن لحظه به شما مى دهند ؛ آن چنان نورانیتى در دل شما به وجود مى آید که مى بینید اصلا پاسختان را الان گرفته اید .
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
تقدیر وتشکر مر دم گیلان و آستارا  از فرماندار (ریس شورا تامین و ریس شورای اداری شهرستان استارا ) و سپاه ناحیه  آستارا و ستاد کنگره سرداران و امیران شهدای استان گیلان
 جمعی از مردم گیلان و آستارا طی آگهی رسمی از نصب تابلو یادمان کنگره شهدای سرداران و امیران گیلان در ورودی(100متری ) تونل حیران  آستارا به اردبیل و هچنین  یک تابلو دیگر تقدیر و تشکر نمودند
در ادامه آمده است برای اولین بار در تاریخ استارا و گیلان است ..که نشانه یا تابلویی که نشان دهنده ورودبه گیلان و شهرستان استارا در ورودی گیلان و آستارا  بعداز تونل حیران آستارا نصب می گردد.
و اضافه کردند : بر مسئولان گیلان و آستارا و نمایندگان واجب است که مسئولیت راهداری از تونل حیران آستارا تا  اقچای به اداره کل راه و شهرسازی گیلانم تحویل داده شود ..برای ما جای سوال است وقتی استان گیلان خود اداره کل راه و شهر سازی دارد و جوانان متخصص دارد چرا محدوده راه و شهرسازی گیلان در اختیار اردبیل است بودجه راهداری هم از وزارت واریز می شود ...خواهشا حریم گیلان را بازپس بگیرید..
تقدیر کنندگان تصریح کردند : جای بس تعجب است که اقایون  می گویند آستارایی ها و گیلانی ها در  زمستان نمی توانند کار پاکسازی راه را بر عهده بگیرند و در صورتیکه سوال ما این است  پس چطور مردم آستارا بالای 170 شهید در هشت سال دفاع مقدس تقدیم کردند و چطور نخیه های کشور از آستارا ست چر ا آداره راه و شهر سازی آستارا نمی تواند مسئولیت راهدارخانه تونل حیران تا آقچای ( تا 5 ک شهر استارا را برعهده بگیرد )
در خاتمه : از زحمات فرماندار آستارا ، سپاه ناحیه آستارا و کنگره سرداران و امیران شهدای گیلان که این دو تابلوی را در ورودی شهرستان استارا در 100 مکتری تونل حیران استارا نصب کردند تقدیر و تشکر نمودند و تصریح کردند : به برکت خونه شهدا تابلو خوش آمد گویی به گیلان و استارا نصب کرد و خدا را شاکریم  که شهدا همیشه  بانی خیر و برکت برای ایران هستند..
جمعی از مردم گیلان . شهرستان بندر آستارا


کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط دکتر محمد علیی اسلامی 93/4/3:: 2:40 عصر     |     () نظر

بخش مرکزی استارا..این سوال را هزاران بار مردم استارا و مسافران بعنوان خبرنگار از من کردند..

Astara Buildings.jpg

چرا بخشداری مر کزی و فرمانداری و شورای بخش مر کزی در ورودی گیلان و استارا از تونل یک تابلوی ورود به گیلان و آستارا نصب نمی کنند ..استان اردبیل تابلو ورود به اردبیل را نوشته ونصب کرده اما استان گیلان و آستارا چنین کار نکرده با توجه به اینکه محدوده تعیمر ونگهداری  جاده اردبیل تا آقچای با اداره کل راه و ترابری است ..و تابلوی حوزه استحفاظی اداره کل راه و ترابری و شهر سازی از آقچای در 5 کلیومتری شهر استارا نصب شده است وو..گردشگران محدوده شهرستان استارا را تا آقچای یعنی 5 ک شهر استارا یم دانند مگر پول نصب تابلو چقدر است.

اگر مسئله 38 متر حریم راه است ...بخشداری و فرمانداری آستارا  تابلوی خوش آمد گویی به استارا در ورودی تونل آستارا به اردبیل در 38 متری فاصله جاده اصلی بزنند نیازی هم نیست از اداره کل راه و شهرسازی اردبیل مجوز بگیرند از نظر تقسیمات کشور ی و اداری تا تونل ورودی اردبیل متعلق به استارا است..

 

بخشدار مر کزی جدیدا در وسط شهرستان روبروی پلیس راه آستارا تالش  تابلو خوش آمد گویی به بخش مر کزی را نب نموده است آنهم در وسط شهرستان ...روبروی هتل اسپیناس ..اما در ورودی شهرستان در محدوده بخش مر کزی یک تابلو خوش امد گویی نزده ...آقای بخشدار آیا خوش آمد گویی  در وسط  شهرستان واجب بود یا  ورودی شهرستان آستارا و گیلان ( تونل حیران )..جای تشکر از سپاه گیلان  و کنگره یادمان شهدای گیلان و سپاه آستارا داریم..که تابلوی یادمان شهدای گیلان را در ورودی شهرستان در 100 متری تونل حیران آستارا زده اند و این اولین تابلو نشانه و تابلویی در طول تارخ است که نشان دهنده این است که به گیلان و آستارا وارد شدیم و..من شخصا از سپاه گیلان و‌آستارا متشکرزم کار تاریخی کردید...

اسماعیل  اسدی دارستانی


کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط دکتر محمد علیی اسلامی 93/4/2:: 11:41 عصر     |     () نظر
<      1   2   3   4