سفارش تبلیغ
صبا ویژن
[ و در دعا هنگام باران خواستن گفت : ] خدایا ما را سیراب ساز به ابرهاى رام به فرمان ، نه ابرهاى سرکش خروشان [ و این از گفتار فصیح عجیب است ، چه او ابرهاى با رعد و برق همراه با بادها و آذرخشها را به شتران سرسخت همانند فرموده است ، که بار از پشت بیفکنند و در سوارى دادن سرکشى کنند ، و ابرهاى تهى از رعد و برق ترسناک را به شتران رام تشبیه کرده است که شیرشان را به آرامى مى‏دوشند و به آسانى بر پشتشان نشینند . ] [نهج البلاغه]
انصار حزب الله گیلان

 شهید جانباز هشت سال دفاع مقدس (65 درصد ) حاح اسد الله اسدی دارستانی  به نظر من یک فرشته بود. من فرشته را ندیدم؛ ولى اگر این صفاتى را که در مورد فرشته ذکر مى‏ کنند درست باشد، حاح اسدالله  یک پله بالاتر از فرشته بود؛ چرا که واقعا عشق واقعى به خداوند متعال و اهل بیت علیهم‏السلام داشت و خدا را با تمام وجود ستایش مى‏ کرد.

قبل از شهادت، از شدت زخم ‏ها بدنش چنان ناتوان شده بود که نمى ‏توانست در چند سال عرش از جایش بلند شود و زمین گیر  بود  ... لذا براى جبران فقط قرآن  و شعر مى‏ خواند و واقعا هم با قرآن مأنوس بود.

با آن بیماری و زمین گیری بر اثر جانبازی اخبار هسته ای و  مسئله 88 خبر ها پی گیر می کر د و بفکر کشور و آینده کشور بود و درد خودش را فراموش می کرد ..در اخرین لحظات زندگی از من پرسید می دانم  امروز به‌اندنیا می روم  واقعا ببین مسئله فتنه تمام می شود و ما در مسئله ای هسته ای موفق می شوم ..خدا کند خون شهدا و زحمات امام به باد نرود و با اینکه خودش  می دانست در بیمارستان اخرین لحظات زندگی اش است  بفکر مردم  ایران و کشور بود ....

 می گفت : من در سال 1359 جزو اولین نفرات اعزامی از آستارا به جببهه بودیم و ما را با سنگ  کمونیست ها می زدنند اما رفتیم  مزرعه و و زندگی ام و فرزندان خردسال خود را رها کردم و به لبیک امام آری گفتم .. خوشحالم که رستگار می روم ..

 در آخرین  سالهای عمر که در بستر کار افتادگی  و بیماری زمین گیر شده بود ( براثر جانباز 65 درصد  ازسال 1359 تا 1361 در جبهه داوطلب مردمی بود ) اصرار داشت باهم یک موسسه بنام موسسه جهانی جایزه صلح سبز در ایران برای مسلمانان تاسیس کنیم  و می گفت  سازمان ملل و حقوق بشر  و جایزه نوبل بدرد غزبیان می خورد  و ما باید یک کمیسون حقوق بشر جداگانه  و  موسسه جهانی  جایزه صلح سبز تاسیس کنیم و در مراحل اداری بودیم که در سال 1388 براثر جانبازی شهید شد  و همیشه می گفت غربیان ادعایی حقوق بشر و دموکراسی دارنند اما در عمل حق وتو  شورای امنیت  سازمان ملل و عضویت دایم در شورای امنیت را دارنند چون ما کشورهای  جهان سوم را به شمار نمی اورند اگر ما کاری بکنیم و از حقمان دفاع کنیم حمله می کنند و  اگر ما بخواهیم دفاع کنیم تروریست می شویم با مصوبه‌انها بما حمله تجاوز می کنند و اینها استعمار جدید غربیان است  زمانی با لشکری کشی استعمار می کردند امروز با کمک ساختار غلط سازمان ملل...

از من خواست می دانم بخاطر کارهای حقوق بشری و وبلاگ نویسی تو حکم شهادت مرا نمی دهند  اما حتما مرا در مزار شهدا دفن و حکم شهادت مرا بگیر و مادرم  و خواهرانم بارها می گفت فقط تنها آروزی پدرم دفن در مزار شهدا و حکم شهادتش بود ...چون می خواست بعداز مرگ هم انقلابی می ماند واقعا پدرم فرشته بود تا آخرین روز بفکر ولایت و کشور و مردم بود با اینکه می دانست  از این دنیا چند لحظه بعد می میرد و  خودش می گفت بمن الهام شده است و حتی  با کمک من شب پیش موهای بدنش را تمیز و گفت اسماعیل من با افتخار می روم امیدوارم تو هعم با افتخار بمیری  چون تو فرزند خلف من هستی ....من آروز داشتم خودم  در جبهه و تو در ارتش شهید بشویم ...اما می دانم تو با مرگ طبیعی نمی میری..مواظب خودت باش .تابع  امام وقت باش  و از حق همیشه دفاع کن  می دانم در این راه کشته خواهی شد .با افتخار بمیر ....می بینم تمام آینده نگریهای وی درست  بود ..در اخرین لحظه جان دادن فریاد زد یا ابوالفضل العباس و به لقا الله در بیمارستان آستارا پیوست ...

روایت از : اسماعیل اسدی دارستانی  نویسنده و محقق و وبلاگ نویس و روز نامه نگار و درجه دار بازنشسته ارتش

ارسال شده توسط انصار حزب الله گیلان ASTARA038@YAHOO.COM در ساعت 22:52 | نظرات شما (0)

جمعه بیست و ششم اردیبهشت 1393
جمعه 26 اردیبهشت 1393


اسماعیل کوثری نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی خانه ملت در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، ‌درباره جزئیات نامه 12 ماده‌ای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس به حسن روحانی رئیس‌جمهور درباره مباحث هسته‌ای، گفت: تصمیم گرفته شد تا کمیسیون از طرف مجلس پیشنهاداتی را به مسئولین مربوطه پیرامون مسائل هسته‌ای ارائه کند.

وی با بیان اینکه نامه مذکور خطاب به رئیس‌جمهور نوشته شده و رونوشت آن خطاب به وزیر خارجه و دبیر شورای عالی امنیت ملی است، اظهار داشت: در این نامه مباحثی در مورد غنی‌سازی آمده و بر این تأکید شده توافق باید به صورتی باشد که مانند توافقنامه مقدماتی نباشد، یعنی جایی برای حرف و حدیث در آن باقی نماند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: در این نامه آمده، در صورت عدم تأمین این خواسته‌ها مخصوصاً 20 درصد، مجدداً غنی سازی 20 درصد را فعال کنیم؛ از طرف دیگر محدودیت تأمین غنی‌سازی اورانیوم 5 درصد را نخواهیم داشت؛‌ بکارگیری سانتریفیوژها نسل جدید که به اطلاع آژانس رسیده از دیگر حقوق مسلم جمهوری اسلامی ایران است.

کوثری در بیان جزئیات دیگر این نامه 12 ماده‌ای، تصریح کرد: تکمیل راکتور آب سنگین اراک و تأمین 20هزار مگاوات برق که مجلس هفتم به دولت ابلاغ کرده باید محقق شود پس نباید محدودیتی برای تعداد سانتریفیوژها پذیرفته شود.

وی اعلام کرد که نامه 12 ماده‌ای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس حدود یک هفته گذشته ارائه شده است.

------------
مسلم آقاجان زاده تهیه‌کننده مجموعه برنامه‌های «عمو پورنگ» گفت: روزهای سه شنبه، چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه آخرین قسمت های برنامه تلویزیونی «کتابخانه عمو پورنگ» به روی آنتن خواهد رفت و ما در قسمت آخر که روز جمعه پخش خواهد شد، از بچه ها خداحافظی خواهیم کرد.

وی درباره خداحافظی عمو پورنگ و دلایل آن گفت: در حقیقت طی سال گذشته ما از سوی برخی جریانات سختی های بسیاری کشیدیم. مثلا در بحث کلید یکسری جریانات به ما حمله کردند در حالی که ما بارها اعلام کردیم این ماجرا به هیچ عنوان ربطی به مسائل سیاسی نداشته و ندارد. یا درباره حضور اسپانسر در برنامه اصلا ما مقصر نبودیم و تصمیم گیرنده در این مورد نبودیم. اما یکسری جریانات که می خواستند آقای ضرغامی یا سازمان صداوسیما را بزنند، این ماجرا را دستاویز خود قرار دادند.

آقاجان زاده تصریح کرد: آقای دارابی تاکید دارند که سری جدید برنامه از ماه مبارک رمضان دوباره به روی آنتن برود اما ما قصد داریم با کسب اجازه از ایشان کمی استراحت کنیم. ساخت برنامه برای کودکان به فکر و خلاقیت نیاز دارد و در این رابطه ما به فکر یک یا دو سال استراحت و یا خداحافظی برای همیشه هستیم.

وی در پایان گفت: ما نیاز به تجدید قوا داریم و اگر آقای دارابی موافقت کنند، فعلا با آنتن خداحافظی می کنیم.

-------------------
یکی از مخاطبان\ نامه‌ای خطاب به عمو پورنگ نوشته و ارسال کرده است.

 مسلم آقاجان‌زاده تهیه‌کننده مجموعه برنامه‌های «عمو پورنگ» دو روز پیش، با اعلام خاحافظی این برنامه از تلویزیون گفت: در حقیقت طی سال گذشته ما از سوی برخی جریانات سختی‌های بسیاری کشیدیم. مثلا در بحث کلید یکسری جریانات به ما حمله کردند در حالی که ما بارها اعلام کردیم این ماجرا به هیچ عنوان ربطی به مسائل سیاسی نداشته و ندارد. یا درباره حضور اسپانسر در برنامه اصلا ما مقصر نبودیم و تصمیم‌گیرنده در این مورد نبودیم. اما یکسری جریانات که می‌خواستند آقای ضرغامی یا سازمان صداوسیما را بزنند، این ماجرا را دستاویز خود قرار دادند. ساخت برنامه برای کودکان به فکر و خلاقیت نیاز دارد و در این رابطه ما به فکر یک یا دو سال استراحت یا خداحافظی برای همیشه هستیم. ما نیاز به تجدید قوا داریم و اگر آقای دارابی موافقت کنند، فعلا با آنتن خداحافظی می‌کنیم.

نامه مذکور به شرح زیر است:
به نام خدا
عمو پورنگ عزیزم سلام
در اخبار دیدم که آقای مسلم آقاجانزاده خداحافظی شما از سیما را به دلیل فشارهای سیاسی بر سر موضوع غیر سیاسی کلید می داند.
چقدر خبر تلخی بود؛
مرا چه به دنیای بزرگ تر ها که دوستدارش هستند و راس همه گناهان و خطاهایشان همین دوست داشتن دنیاست...
این نامه یک کودک که سعی میکند مثل بزرگترها بفهمد و همیشه هم ازین سعی ضرر کرده است و زودتر از موعد بزرگ شده است به عموی عزیزش است.
کودکی که برنامه شما به او "به نام خدا" گفتن، "دعا کردن" بویژه برای تعجیل در فرج امام زمان(عج)، "صلوات" فرستادن و"حدیث" های خوب را یاد داد.
کودکی که بجای سی دی های کارتون و فیلم، بازی های رایانه ای و برنامه های شبکه های بد ماهواره ای پای برنامه شما می نشست و برای مدتی هم که شده از آنها دور می شد.
کودکی که از برنامه شما "مثل های ناب" ایرانی یاد می گرفت. اهمیت "کتاب خواندن" می آموخت و...
کودکی که در سال فرهنگ، در لابلای هزاران اقدام ضد فرهنگی در سطح جامعه و ... از برنامه شما فرهنگ دوستی و محبت و تلاش برای میهنش را می آموخت. کودکی که در برنامه شما با "روحانیت" آشتی کر و دانست یک روحانی فقط امام جماعت نیست ومی شود مثل "حاج آقا محمدی" بود...
عموجان چه وقت حدیث گفتن بود؟ شما را چه به این احادیث؟ بهتر نبود مثل بقیه مجریان برنامه های کودک مثلا مجری ... سوار بر موج حاکم بر اجتماع، هر هفته یک بدی از ریاست جمهوری قبل می گفتید وحرف های مسخره سیاسی را وارد دنیای کودکان می کردید؟
شما را چه به بچه ها، شما باید در ستاد فلان کاندیدا فعالیت می کردید و از صدقه سر رای آوردن ایشان به نان و نوایی می رسیدید. این همه هم مورد هجمه قرار نمی گرفتید.

آخر چه موقع حدیث گفتن بود؟
چه موقع برنامه ای بود که شروعش با نام مقدس "فاطمه زهرا (س)" و" اباعبدالله الحسین(ع)" باشد و در میانه اش از"امام مجتبی(ع)" یادی شود و در وصف ایشان شعر خوانده شود؟
در دوره ای که منتقدان به معامله بر سر منافع ملی و خون شهدا را کم سواد و دلسوزان به نظام را افراطی و خشن و خودرای و قانون گریز معرفی می کنند شما را چه به بیان حدیثی از پیشوایان ما ؟؟
کاش کمی بد بودی عمو... دوره اینهمه خوب بودن سرآمده. البته از شما توقعمان همیشه خوب بودن است.
دیروز پدرم کتاب"منشور فرهنگ از دیدگاه مقام معظم رهبری" را میخواند. هرچند برای من سخت بود بفهمم چه نوشته اما کمی از آن را که خواندم، دانستم شما در بخش کودک میتوانستید به تحقق حداکثری شعار سال کمک کنید و توانایی هایی دارید که این را به اثبات می رساند.
خب هستند عده ای که دوست ندارند شما باشید و باید بجای شما و برنامه های خوبتان ، حرکات موزون و آهنگ های جلف از سیما پخش شود. نباید می گذاشتید آنها به هدفشان برسند.
شهدا به ما ایستادگی در آرمان را آموخته اند، غیر از این است ؟
البته می دانم دلتان شکسته و خسته اید ...
عمو پورنگ عزیزم؛
هرچند رفتن شما قلب مرا به درد آورد و گریه کردم و میدانم خیلی از دوستانم هم همین حال را دارند، اما بدانید قلب کودکان این سرزمین همیشه برای شما می تپد و خدا را شکر میکنند که در این آشفته بازار، عمویی دارند که اعتقادات راسخ خود را ارج نهاده و به آنها پایبند است.
ارسال شده توسط کوروش کبیر دکتر محمد علی هالو /09119812795astarao@yahoo.com در ساعت 10:33 ب.ظ | نظرت شما (0)

جمعه 26 اردیبهشت 1393
رئیس فراکسیون اصولگرایان مجلس در قم گفت: توصیه ما به رئیس جمهور ‌و وزرا این بوده ‌که همواره سعی کنند از کسانی که در فتنه 88 فعال بوده‌اند و می‌دانید چه کرده‌اند، در مدیریت‌های حساس کشور استفاده نشود.

غلامعلی حداد‌عادل که در پیش از خطبه‌های نماز جمعه امروز قم سخن می گفت، با اشاره به اهمیت بحث اقتصاد مقاومتی، اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب برای اقتصاد مقاومتی، چهار خصوصیت مهم ذکر کرده اند.

وی تصریح کرد: مقام معظم رهبری فرموده اند، اقتصاد مقاومتی درونزاست یعنی باید به استعدادها و ظرفیت ها و توانایی‌های داخلی تکیه کنیم و برای ایجاد یک تحول سرنوشت ساز در اقتصاد کشور، باید توجه خودمان را به تقویت ظرفیت های داخلی کشور معطوف کنیم.

رئیس فراکسیون اصولگرایان مجلس افزود: نباید چشم امیدمان را به دیگران بدوزیم بلکه باید امیدمان به مردم خودمان باشد و بر نعمت های خداداد در میهن خودمان تکیه کنیم و در کنار این مسئله، باید اقتصاد برونگرا داشته باشیم یعنی در کنار ایستادن روی پای خودمان، به بیرون نگاه کنیم و به دیگر کشورها صادرات داشته باشیم.

حدادعادل خاطرنشان کرد: مردمگرا بودن اقتصاد مقاومتی دیگر مسئله مد نظر رهبر معظم انقلاب ‌بود که معنی آن ایستادن بر توان مردمی است. چند سال قبل رهبر معظم انقلاب با ابلاغ سیاست‌های کلی اصل 44، اقتصاد را به سمت واگذاری به مردم تا حد ممکن راهنمایی کردند.

وابستگی اقتصادی به بیگانه، با استقلال سیاسی سازگار نیست

وی تاکید کرد: دیگر خصوصیت اقتصاد مقاومتی، دانش بنیان بودن است و رهبر معظم انقلاب منظما بر مسئله علم و دانش بر کشور تاکید می کنند، تصور من این است که حداقل ماهی یک بار ایشان در دیدارها و گفت‌و‌گو‌های خود با مسئولان، بر مسئله علم تاکید می‌کنند زیرا به زعم ایشان، اگر در علم و دانش عقب مانده باشیم، در صنعت عقب می‌مانیم و عقب ماندگی در صنعت ما را به بیگانه واگذار می‌کند.

مشاور عالی رهبر معظم انقلاب تصریح کرد: وابستگی اقتصادی به بیگانه، با استقلال سیاسی سازگار نیست و نمی شود ملتی بر علیه بیگانگان سال ها قیام کرده باشد و سپس در مسئله اقتصادی به سوی بیگانه دست طلب دراز کند و آن وقت آنچه که می دانید، پیش بیاید.

این استاد دانشگاه خاطرنشان کرد: چهارمین رکنی که مد نظر رهبر انقلاب در اقتصاد مقاومتی است، عدالت محور بودن آن است و خود ایشان بارها فرموده اند که ما نمی خواهیم آمار و ارقام بدهیم اما قشرهای مستضعف و ضعیف جامعه زیر پا له شوند بلکه در اقتصاد ما باید رشد و توجه به عدالت اقتصادی مبنا باشد.

حدادل عادل تاکید کرد: توصیه رهبر معظم انقلاب به مردم، خرید کالای داخلی و به تولید کنندگان، تولید کالای با کیفیت است زیرا خرید کالای ایرانی، باعث تولید کار، افزایش ابتکارات، کاهش تورم و کنترل نقدینگی می شود و با توجه به اهمیت اقتصاد مقاومتی، رهبر معظم انقلاب، شعار سال 93 را اقتصاد و فرهنگ، با عظم ملی و مدیریت جهادی قرار دادند.

نماینده مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: بدون سبک زندگی اسلامی، به اقتصاد مقاومتی دست پیدا نمی کنیم و متاسفانه به دلیل نفوذ فکری طاغوت در کشور ما قبل از انقلاب اسلامی، باید قبول کنیم که از سبک زندگی اسلامی دور مانده ایم و بسیاری از رفتارهای ما اسلامی نیست.

وی افزود: مصرف ما، تولید ما، سلیقه ها و سنت های غلطی که مانند زنجیر دست و پای ما را بسته است، اسلامی نیست و مادام که مقلد غرب باشیم، در اقتصاد محتاح آنها هستیم و اگر بخواهیم اقتصاد خود را براساس تبلیغاتی که دشمنان ما از شبکه های تلویزیونی خودشان می کنند و ما را به مصرف کالاهای زائد دعوت می کنند، بنا کنیم، به اقتصاد مقاومتی نخواهیم رسید و حتی روز به روز محتاج تر می شویم.

این استاد دانشگاه خاطرنشان کرد: این شبکه های خارجی میزگرد می گذارند تا دل ملت را خالی کنند و نفت خریداری نشود و ما بیشتر تحریم شویم و بانک ها حق خرید نداشته باشند و از طریق این شبکه ها به ملت ایران، ظلم و جفا می شود و در عین حال از همان شبکه ها، کالاهای غربی و سبک زندگی غربی، تبلیغ می شود.

حداد عادل تاکید کرد: از یک طرف ملت را با تبلیغ کالای خارجی به خروج ارز تشویق می کنند و از سوی دیگر با تحریم، جلوی فعالیت های اقتصادی ملت را می گیرند و به باور من این سبک زندگی اسلامی، آن قدر اهمیت دارند که اگر خطبای جامعه هر هفته نسبت به این مسئله اقدام به توضیح دادن کنند، ابعاد این مسئله همچنان باز می ماند.

نماینده مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: آن چه شعار امسال را در زمینه اقتصادی متمایز کرد، آمدن فرهنگ در کنار اقتصاد و تاکید بر سبک زندگی اسلامی بود زیرا فرهنگ منشاء انقلاب اسلامی است و به تعبیر رهبر معظم انقلاب، فرهنگ برای یک ملت، در حکم هوا برای زندگی است.

وی افزود: رهبر معظم انقلاب در کنار بحث اقتصاد، بحث فرهنگ را قرار دادند تا مبادا تصور کنیم توجه به مسئله اقتصاد، ما را از فرهنگ دور کند و شاید علت توجه ایشان به مسئله فرهنگ برای این باشد که برخی می اندیشند حال که در حال مذاکره با پنج به علاوه یک و آمریکایی ها هستیم، باید از ارزش ها و آرمانی اسلامی خودمان دست برداریم و این را ممکن است در مجلات و روزنامه هایشان نوشته باشند.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: ایشان نگران این بودند که مبادا برخی فکر کنند راه حل مشکلات اقتصادی ما کوتاه آمدن در عرصه ارزش ها و آرمان های انقلاب اسلامی است زیرا بعضی ها معتقدند که ما برای حل مشکلات اقتصادی خود باید از آرمان های انقلاب اسلامی دست برداریم و از دفاع از آرمان ملت مظلوم فلسطین دست برداریم و ظلم و جنایت آمریکا و رژیم صهیونیستی را محکوم نکنیم.

حداد عادل با اشاره به جنایت های آمریکا در منطقه و جهان اسلام تصریح کرد: برخی معتقدند که ما نباید به جنایت های آمریکا در منطقه و جهان اسلام حساسیت داشته باشیم و جنایت های آمریکا و اسرائیل را مورد توجه قرار ندهیم از این رو رهبر انقلاب اسلامی نام فرهنگ را در کنار اقتصاد آوردند تا بدانیم راه رسیدن به اقتصاد مقاومتی، تمسک و پایداری بر فرهنگ اسلامی و ارزش های دینی است.

نماینده مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: ما با تکیه بر فرهنگ اسلامی می توانیم به اقتصاد مقاومتی برسیم و با تکیه بر اقتصاد مقاومتی می توانیم به فرهنگ و ارزش های اسلامی برسیم.

وی افزود: دیگر نکته مد نظر رهبر معظم انقلاب اسلامی، عزم ملی است و مراد از این عزم ملی این است که برای رسیدن به فرهنگ و اقتصاد مقاومتی، همه ملت باید احساس وظیفه کنند و هیچ کس نیست که در این عرصه خود را مسئول نداند و انجام وظیفه نکند.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: هر کس که در این کشور مسئولیتی دارد یا حتی بانوان خانه دار، باید عزم خود را برای اقتصاد مقاومتی و فرهنگ به کار گیرد و از سوی دیگر مدیران کشور باید سالم باشند و پاکدست باشند.

حدادل عادل تصریح کرد: ما به اقتصاد مقاومتی نمی رسیم مگر اینکه کشور در آرامش باشد و آرامش و امنیت لازمه رسیدن به این اهداف است و رهبر معظم انقلاب اسلامی این معنا را از ابتدای روی کار آمدن دولت جدید مکررا تذکر داده اند و به ویژه درباره دانشگاه ها گفته اند که فضای دانشگاه را به دور از اضطراب های سیاسی نگه دارید تا فضای علم و دانش در دانشگاه ها شکل گیرد.

وی افزود: توصیه ما به رئیس جمهور محترم و وزرا این بوده است که همواره سعی کنند از کسانی که در فتنه 88 فعال بوده اند و می دانید چه کرده اند، در مدیریت های حساس کشور استفاده نشود و مخصوصا در دانشگاه ها، مراقب باشند کاری نکنند که دانشگاه به وضعی که دشمنان انقلاب را خوشحال می کند، برگردد.

نماینده مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: اقتصاد مقاومتی یک آرزوی دور از دسترس نیست و ممکن و شدنی است به شرط آن که عزم ملی، مدیریت جهادی و حرکت به سمت سبک زندگی اسلامی و بصیرت همراه آن باشد.

--------------------

اسماعیل کوثری نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی خانه ملت در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، ‌درباره جزئیات نامه 12 ماده‌ای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس به حسن روحانی رئیس‌جمهور درباره مباحث هسته‌ای، گفت: تصمیم گرفته شد تا کمیسیون از طرف مجلس پیشنهاداتی را به مسئولین مربوطه پیرامون مسائل هسته‌ای ارائه کند.

وی با بیان اینکه نامه مذکور خطاب به رئیس‌جمهور نوشته شده و رونوشت آن خطاب به وزیر خارجه و دبیر شورای عالی امنیت ملی است، اظهار داشت: در این نامه مباحثی در مورد غنی‌سازی آمده و بر این تأکید شده توافق باید به صورتی باشد که مانند توافقنامه مقدماتی نباشد، یعنی جایی برای حرف و حدیث در آن باقی نماند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: در این نامه آمده، در صورت عدم تأمین این خواسته‌ها مخصوصاً 20 درصد، مجدداً غنی سازی 20 درصد را فعال کنیم؛ از طرف دیگر محدودیت تأمین غنی‌سازی اورانیوم 5 درصد را نخواهیم داشت؛‌ بکارگیری سانتریفیوژها نسل جدید که به اطلاع آژانس رسیده از دیگر حقوق مسلم جمهوری اسلامی ایران است.

کوثری در بیان جزئیات دیگر این نامه 12 ماده‌ای، تصریح کرد: تکمیل راکتور آب سنگین اراک و تأمین 20هزار مگاوات برق که مجلس هفتم به دولت ابلاغ کرده باید محقق شود پس نباید محدودیتی برای تعداد سانتریفیوژها پذیرفته شود.

وی اعلام کرد که نامه 12 ماده‌ای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس حدود یک هفته گذشته ارائه شده است.


کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط دکتر محمد علیی اسلامی 93/2/26:: 11:33 عصر     |     () نظر