سردار ?ابراهیم قائد رحمتی? روز یکشنبه در نشست علمی تخصصی نقش مشاوره و مددکاری اجتماعی پلیس گیلان در کاهش جرائم در جامعه اظهار کرد: مجموعه نیروی انتظامی از چندسال پیش با تغییر رویکرد به بحث جامعه محوری و دانش محوری و در حوزه جامعه، پژوهش و تحقیق را سرلوحه کار خود قرار داده است.
وی با تاکید بر آموزش همگانی و تقویت مشاوران خاطرنشان کرد: در حوزه معاونت اجتماعی تحول بسیار مهمی اتفاق افتاد و با ایجاد و توسعه ساختار مراکز مشاوره در این معاونت و کلانتری ها در راستای حوزه جامعه محوری، پژوهش و تحقیق کارش را دنبال کرد.
فرمانده انتظامی گیلان افزود: بر اساس پژوهش و تحقیق، ماموریتی مطابق با مطالبات واقعی جامعه بدست می آید؛ و مقبولیت نیروی انتظامی در سال های اخیر حاصل این رویکرد در حوزه اجتماعی است.
وی یادآور شد: با تشکیل گروه مشاوره برای کلانتری های استان گیلان پرونده های ارجاع شده به دادگاه ها و مراکز قضایی تا 67درصد به مصالحه ختم شده است.
وی تصریح کرد: با تشکیل گروه مشاوره در کلانتری ها از سوء استفاده جلوگیری شده ، حجم مراجعه کنتندگان به دستگاه قضایی کاهش یافته و این کاهش موجب رسیدگی دقیق تر پرونده ها در محاکم قضایی را بدنبال دارد؛ و علاوه بر آن آسیب شناسی ها بسیار دقیق و منطبق با واقعیت و مسند انجام می گیرد.
به گفته وی پژوهش و آموزش همگانی پیشگیری اجتماعی را محقق می سازد و پیشگیری اجتماعی در سرلوحه کار نیروی انتظامی قرار دارد و این پیشگیری اجتماعی و اقدامات با همکاری سایر دستگاه ها امکانپذیر است.
سردار قائد رحمتی با اشاره به اینکه پیشگیری بازنگهدارنده ، خودکنترلی در جامعه را در پی دارد و در چرخه ناهنجاری ها اثرگذار است، گفت: باید توانمندی همه دستگاه ها برای برنامه های مورد نظر بسیج شوند تا اهداف مورد نظر در نیروی انتظامی محقق شود.
نشست علمی تخصصی نقش مشاوره و مددکاری اجتماعی پلیس گیلان در کاهش جرائم در جامعه تا عصر امروز در سالن کوثر نیروی انتظامی گیلان ادامه می یابد.
در این نشست استادان دانشگاه، کارشناسان و مشاوران سازمان بهزیستی، آموزش و پرورش، کمیته امداد، دادگستری و دستگاه های که در امر مشاوره و تعاملات با نیروی انتظامی فعال هستند شرکت دارند
کلمات کلیدی: