سفارش تبلیغ
صبا ویژن
بر دانشمند است که چون می آموزد، سرزنش مکند و چون به وی آموخته می شود سرمپیچد . [امام علی علیه السلام]
انصار حزب الله گیلان

 دکتر محمد علی هالو  در مصاحبه تلفنی  اختصاصی با روز نامه الکترونیکی درد نیوز : در کشورهای اروپایی و آمریکایی و خارجی قهرمانی بنام بتن من و یل زو لو است.. من هم در جد در جد  به مردم کمک می کنیم و اسم مستعار ما است دکتر محمد علی هالو ...  دکتر محد علی هالو ریشه در تاریخ ایران دارد  ..


دکتر هالو مردمان  ایران شمال کشور .  دکتر هالو   از قبیله  شیر مردان نام قبیله هایی است ( شمال کشور )از در کنار قبیله ادم خواران    زندگی می کردند  و در برابر این قبیله آدم خواران  مبارزه می کردند  و ناجی مردم ایرا ن بودند  و بر علیه خوانین  و دیکتاتورها   مبارزه می کردند و در انقراض  رزیم استبدادی  قاجار  و پهلوی نقش داشتند   ودر جنگ تحمیلی  رشادتهای زیادی  نمودند مردمی فارسی  از دسته ?  ایران  شمالی که در شمال  ، جنوب  سکنی دارند و قسمت عمده ? جمعیت قبیله شیر مردان را تشکیل میدهند و عده ? آنها را  صد هزار نفر تن تخمین کرده اند.

دکتر هالو  بعداز جنگ تحمیلی  که جانشین پدرش در جهت مبازه   با بی عدالتی و حقوق بشر فعالیت می کند   اسم خود را دکتر هالو گذشت    در سنگر  نوشتن و شعر  و افشا سازی   فعالیت می کند و دکتر هالو  اگر نیاز باشد  قیام و شورش هم خواهد نمود و  بنابر وصیت پدرش از را ه مسالمت آمیز   ومدنیت    فعالیت می کند  و در صددد   احقاق حق مردم و افشاگری زور گوایان و کمک به مردم محروم منطقه است  و نام دکتر هالو بخاطر هیمن در بین فعالان حقوق بشر و محیط زیست  جهان پر آوازه شده است  که   دکتر محمد هالو   یک بتمن و زو ر ومسلمان است     و اما برای احقاق تمام ادیان و انسانها فعالیت می کند  و دکتر هالو دوست دارد همه را نجات دهد و با ظالمان مبارزه کند   و یکی از فعالیتهای دکتر محمد علی هالو .. فعالیت حقوق بشری و محیط زیستی  و نجات فقرا  و درد مندان است و در کنار اینکار به سایبری  رو آورده است و افشا سازی  بنفع حق و عدالت می کند و به هیچ حزب و گروهی وابسته نیست ... دکتر هالو  می گوید همه ایرانیان می تواند  در وبلاگ ها و سایتها و نوسته  که نفع حقوق بشر و محیط زیست   و بنفع خلق خدا باشد از اسم و آرم   دکتر هالو استفاده کند  .. و دکتر هالو اولین  موسس  و فعال حقوق بشر ومحیط زیست در تاریخ معاصر ایران است و هرکس نیاز  به کمک  و نجات داشته باشضد  دکتر هالو فورا ظاهر می شود.. دکتر هالو در قلب حق طلبها و‌ازادی خواهان است..

 مصاحبه : با دکتر هالو ادامه دارد
ارسال شده توسط روز نامه الکترونیکی درد نیوز – 1377 مدیر مسئول و سردبیر : ااد در ساعت 02:25 ب.ظ | نظرت شما (0)

شنبه 20 اردیبهشت 1393

دکتر محمد علی هالو :

آستارا، شهری  در ساحل غربی دریای خزر و در شمالی‌ترین نقطه استان گیلان و آخرین نقطه مرزی ایران و جمهوری آذربایجان است. آستارا از شرق به دریای خزر، از شمال به آستارای جمهوری آذربایجان، از غرب به شهرستان اردبیل و از جنوب به منطقه تالش نشین گرگان محدود است. رود آستارا که از کنار راه شوسه آستارا - اردبیل می‌گذرد، آستارای ایران را از آستارای جمهوری آذربایجان جدا میسازد در منطقه آستارا علاوه   زبان تالشی‌ به زبان ترکی  و گیل  نیز رایج است ولی در اثر مهاجرت‌های زیاد از اهمیت آن کاسته شده‌است. آستارا یکی از زیباترین شهرهای شمال استان گیلان است.
 
این شهرستان شامل دشت و کوهستان است و هوای دشت در تابستان گرم و مرطوب و در زمستان ملایم و هوای کو هستان در تابستان معتدل و در زمستان سرد است. محصولات آن غلات، حبوبات، برنج و فر آورد ه‌های دامی است. از اماکن تاریخی شهرستان آستارا می‌توان به بقعه شیخ تاج الدین محمود خیوی در لمبر محله آستارا، قلعه شیندان، قبرستان قدیمی ونه بین که در بالای دهکده توریستی حیران بر سر راه فرعی نمین واقع است، قبرستان قدیمی دهکده گنج کشی از آبادیهای نزدیک حیران، بقعه پیر قطب الدین نزدیک د هکده باغچه سرا، بقعه سیدابراهیم و سیدقاسم که گفته می‌شود پسران امام موسی کاظم در د هکده کان رود اشاره کرد.
درباره? نام این شهر گفته شده که در آغاز آهسته‌رو بوده زیرا کاروانان و مسافران زمانی‌که به این منطقه مردابی ساحلی می‌رسیدند ناچار به حرکت آهسته‌تر می‌شدند. همان نام اوسته رو یا هوسته رو تالشی به مرور تبدیل به آستارا شده‌است. (در این مورد نگاه کنید به کتاب بستان‌السیاحه)..

مراکز دیدنی و تاریخی

• آبشار لاتون (بارزاو) 

• ساختمان ریس حیاطی گمرک ساخت1205


• آبگرم علی داشی 


• آبگرم کوته کومه 


• آسیو شوان (آسیاب آبی) 


• امامزاده ابراهیم وقاسم شهادت 253ه 


• باغ ملی 


• بقعه پیر قطب الدین 


• بقعه سید محمد دوست 


• بقعه‌ی شیخ تاج الدین محمود خیوی 


• دوستاق خانه (خانه دیو یا زندان) 


• ساحل صدف سیبلی 17 هکتاری

•تالاب بین الملی آق آستارا

•گردنه حیران آستارا

•دهکده توریستی حیران و تله کابین حیران آستارا


• طرق مظفری 


• قلعه شیندان 

•شهرباستانی شنیدان حاجی امیری آستارا

• قلعه ی تک آغاج 


• منطقه حیران 


• پارک حیاط وحش لوندوی 


• بهشت کاکتوس‌ها 


•تالاب بین الملی آق

•باغ پرندگان آستارا

•موزه مدرسه حیم نظامی

•مدرسه  سیبلی

•قله اسپیناس

. بندر چند منظوره آستارا

تالاب بین المللی آق

 

 

 

 

 


            تالاب بین المللی  استیل
ارسال شده توسط روز نامه الکترونیکی درد نیوز – 1377 مدیر مسئول و سردبیر : ااد در ساعت 02:25 ب.ظ | نظرت شما (0)

شنبه 20 اردیبهشت 1393

به نقل از پایگاه خبری روزنامه «رأی الیوم» چاپ لندن، طبق تحقیقات مؤسسه آمریکایی «کاتو» که بر روی 90 کشور انجام پذیرفته است، کشورهای «مصر»، «اردن»، « عربستان» و «تونس» در رده کشورهایی قرار گرفته اند که مردمانشان بیش از سایر کشورها احساس عدم رضایت می‌کنند.

بیکاری، تورم و میزان بدهی‌های هر شخص ملاک رتبه‌بندی قرار گرفته‌اند که بر این اساس عوامل اقتصادی معیار مهمی برای سنجش رضایتمندی مردم محسوب شده‌اند.

این تحقیق عامل اصلی احساس عدم رضایتمندی در اردن را عدم وجود فرصت‌های شغلی ذکر کرده است، موضوعی که در عربستان نیز جزء عوامل اصلی عدم رضایتمندی محسوب می‌شود.

کشور مصر نیز  رتبه اول در بین کشورهای عربی و رتبه ششم را در جهان به خود اختصاص داده که بیکاری بالا همراه با بحران سیاسی موجود در کشور عامل اصلی این موضوع بیان شده است.

در بین کشورهای عربی، مردم قطر بیشترین حد رضایتمندی را دارند.

در این رتبه بندی مردم ژاپن رتبه اول را در دنیا به خود اختصاص داده و بیشترین حد رضایتمندی را از زندگی خود دارند.

کککککککککککککککککککککک

به نقل از تلویزیون «العالم»، نیروهای رژیم بحرین روز جمعه گذشته (دیروز) منازل برخی از پدران شهدا و فعالان بحرینی را با هدف تحت فشار قرار دادن آنان، محاصره و اعضای آنها را برای بازجویی به اداره آگاهی احضار کرد.

این گزارش حاکی است که پدر شهید «علی مشیمع» و همسر شهید «اسماء حسین» و پدران شهیدان «یاسین العصفور» و «محمود الریاش» از فعالان سیاسی تحولات بحرین از جمله افرادی بودند که به اداره آگاهی احضار شدند.

جمعیت الوفاق بحرین در پایگاه اطلاع رسانی خود نوشت: این اولین باری نیست که پدران شهدا احضار یا بازداشت می‌شوند. آنها پیش از این نیز در معرض بازجویی و بازداشت قرار داشتند و رژیم حاکم با این سیاست تلاش می‌کند تا آنان را از درخواست قصاص قاتلان فرزندانشان، منصرف کند.

ککککککککککککککککککککک

به نقل از خبرگزاری وفا، اعضای یک گروه تندرو از یهودیان صهیونیست و افراطی بر روی دیوارهای شهر بیت المقدس از جمله کلیسای کاتولیک این شهر شعارهایی نژاد پرستانه علیه حضرت عیسی مسیح (ع) و اعراب سرزمین‌های اشغالی نوشتند.

نژادپرستان روی دیوارها به عبری حضرت مسیح را مورد اهانت قرار دادند و از سوی دیگر در محله قدیمی قدس مقابل منازلی که ساکنان آنها از اعراب فلسطینی بودند شعارهایی نژادپرستانه نوشتند.

این گروه نژادپرست که در مطبوعات عربی به «تدفیع الثمن» شهرت دارد و بیش از 100 یهودی صهیونیست در آن عضویت دارند، فعالیتشان علیه مسلمانان و مسیحیان مقیم بیت المقدس است؛ این افراد از شهرک نشین‌هایی هستند که در اطراف بیت المقدس زندگی می‌کنند.

فعالیت یهودیان افراط گرای صهیونیست، در سال‌های اخیر رشد چشم گیری داشته و به طور مستمر فلسطینی‌ها را هدف حملات خود قرار می‌دهند. این افراد که غالباً به سلاح‌های گرم مسلح هستند با حمله به منازل فلسطینی‌ها، هدف قرار دادن کودکانی که به مدرسه می‌روند، آتش زدن مزارع زیتون و حمله به مساجد و اماکن دینی تلاش دارند تا فلسطینی‌ها را از محل زندگی خود فراری دهند تا با تخلیه این مناطق زمینه گسترش شهرک‌های صهیونیستی را فراهم کنند.

تل‌آویو مدعی است که این یهودیان افراط گرا ارتباطی با دولت ندارند و مدعی هستند که نیروهای امنیتی رژیم صهیونیستی با این افراد برخورد می‌کند ولی رسانه‌ها بارها گزارش داده‌اند که یهودیان تندرو صهیونیست با هماهنگی مقامات سیاسی خود به فلسطینی ها حمله می کنند و به طور مخفیانه با حمایت مالی و قضایی از این افراط‌گرا زمینه فعالیت بیشتر آنها را فراهم می‌کنند.

-------------------------------------

به نقل از العالم، دادگاه جنایی شهر جده یک جوان اهل شهر العوامیه دراستان شیعه نشین القطیف در شرق عربستان به اتهام آنچه آن را "ایجاد یک پایگاه اینترنتی و انتشار مطالب نوشتاری، صوتی و تصویری درباره یکی از بزرگترین فتنه انگیزان در شهر العوامیه" خواند، به  5 سال زندان و پرداخت 13300 دلار غرامت محکوم کرد.

این دادگاه همچنین دومین جوان را به اتهام آنچه آن را "شرکت در فعالیتهای ضد دولتی در برخی از پایگاههای اینترنتی با نام های مستعار و تحریک کردن مردم به تظاهرات خواند" به شش سال زندان همراه با پرداخت 50 هزار ریال سعودی غرامت محکوم کرد.

استان قطیف در منطقه نفت خیر الشرقیه عربستان مدتهاست شاهد اعتراضات مسالمت آمیز مردمی برای دستیابی به آزادی، برقراری عدالت، رفع تبعیض و اصلاحات جدی سیاسی و مبارزه با فساد است که با سرکوبگری رژیم سعودی مواجه شده است و درجریان آن دهها نفر از معترضان کشته یا زخمی شده اند.

سازمان های حقوق بشری بشدت از دولت عربستان انتقاد می‌کنند که از سیاست مبارزه با تروریسم، به عنوان دستاویزی برای بازداشت مخالفان سیاسی و اصلاح گرایان در این کشور استفاده می‌کند.

--------------------

به نقل از روزنامه انگلیسی« گاردین،» در تحقیق جدیدی که برای بررسی اثرات ترکیب سمی جدید مورد استفاده در اعدام زندانیان آمریکایی صورت گرفته، متخصصین حقوق جزاء با اشاره به درد غیرقابل تصور قربانیان این سم در دقایق پیش از مرگ، خواستار ممنوعیت فوری  استفاده از آن شدند.

بر اساس این گزارش، ترکیب سمی جدید آنچنان تأثیر دردناکی بر قربانی خود می‌گذارد که حتی دامپزشکان از آن برای کشتن حیوانات هم استفاده نمی کنند.

این تحقیق پس از رسانه ای شدن مرگ دردناک «لاکت» متهم سیاه پوست محکوم به اعدام در ایالت اوکلاهما و اعتراض‌های گسترده مردمی در این کشور آغاز شد.

«لاکت» پس از تزریق این سم، در حالی که می بایست بر اساس روال معمول بیهوش می شد و در حالت بیهوشی جان می‌سپرد، با فشار دادن دندان‌هایش به هم و تقلای شدید در میان بندهای تخت اعدام و بر اثر ترکیدن رگ‌های بدنش جان سپرد.

به گزراش مقامات رسمی، صحنه اعدام «لاکت» 38 ساله به قدری تکان دهنده بوده که مقامات زندان با توقف اجرای حکم، مجبور به کشیدن پرده برای ممانعت از دیده شدن صحنه مرگ توسط شاهدان اعدام شدند. آمریکا بزرگترین مدعی دفاع از حقوق بشر جهان است.

--------------------------

به نقل از رویترز، در سه روز اخیر و در پی حمله افراطی‌ها به مسلمانان ایالت «آسام»، سی و یک مسلمان به ضرب گلوله به قتل رسیدند.

ارتش هند پس از این جنایت نیروهای خود را در ایالت آسام مستقر و اعلام کرد این کشتارها به دست مهاجران افراطی از کشور بنگلادش صورت گرفته است.

آشوب‌ها در این ایالت هند که یکی از تولیدکنندگان اصلی چای است با نزدیک شدن به پایان انتخابات افزایش یافته است؛ انتخاباتی که به نظر می‌رسد حزب راستگرای بهارتیا جاناتا (بی.جی.پی) پیروز آن باشد.

نیروهای امنیتی روز شنبه 9 جسد که شش نفرشان زن و کودک بودند، کشف کردند و مسئولیت این کشتارها را با قبیله «بودو» دانستند؛ قبیله‌ای که مسلمانان را در مخالفت با کاندید آنها مورد هجوم قرار داده بودند.

خشونت‌ها در روز پنج شنبه وجمعه در روستاهای منطقه «باکسا» به شدت افزایش یافت به نحوی که افراد مسلح اقدام به شلیک‌های هوایی پی در پی کردند.

====================

به نقل از خبرگزاری‌ها، اسلام هراسی یا منفی‌نمایی‌های غیرعقلانی از اسلام و مسلمانان در برهه اخیر در اروپا افزایش یافته و هر از چند گاه شاهد اقداماتی از قبیل توهین و یا حمله به شهروندان مسلمانان مقیم در کشورهای مختلف اروپایی هستیم.

با افزایش اقدامات اسلام ستیزی علیه مسلمانان در اروپا، کارشناسان امر بر ضرورت وضع قوانینی برای مقابله با عاملان این اقدامات شدند و تاکید کردند: باید آموزش‌ها در خصوص رفع اسلام‌ستیزی از سنین کم در مدارس آغاز شود و تصویر منفی ساخته شده از مسلمانان پاک شود.

«فواد ساناج» نماینده جمعیت امور اسلامی ترکیه‌، در اتریش اظهار داشت: مسلمانان حقوقی بیشتر از حقوق یهود، پروتستان، کاتولیک، و بوداییها نمی خواهند و در صورت عدم برخورداری از حقوق مساوی با دیگر طیف ها، به تابعیت آنها نسبت به کشوری که در آن زندگی می کنند احترام گذاشته نشده است.

وی افزود: اصطلاح «اسلام هراسی»، درحال حاضر به صورت غلط استفاده می شود زیرا مسئله ای که در اروپا رایج شده ترس از اسلام نیست بلکه دشمنی با اسلام است و تحت پوشش «اسلام هراسی» در حال اجراست و باید همگان به پدیده دشمنی با اسلام در این کشورها اقرار کنند.

«ساناج» پیشنهاد کرد که واحدی درسی در دوره ابتدایی گنجانده شود و در آن احترام به تمام ادیان، هم زیستی دینی، و چگونگی برخورد با پیروان ادیان مختلف آموزش داده شود؛ وی سپس عنوان داشت: مسئله دشمنی با اسلام موضوعی نیست که در خلال یک روز، یک هفته و چند ماه حل شود بلکه باید از پایه و از آموزش به کودکان آغاز کرد.

دکتر محمد علی هالو : فعال حقوق بشر و محیط زیستdardnews.ir

ارسال شده توسط روز نامه الکترونیکی درد نیوز – 1377 مدیر مسئول و سردبیر : ااد در ساعت 02:22 ب.ظ | نظرت شما (0)

شنبه 20 اردیبهشت 1393

روزنامه واشنگتن‌پست در گزارشی که روز چهارشنبه منتشر کرد، به وضعیت ناگوار زندگی مسلمانان میانمار موسوم به قبیله «روهینگیا» در کمپ‌های موقت، پرداخته و آن‌ها را «شناخته‌شده‌ترین مردم فراموش‌شده زمین» خوانده است.

هرچند که بارها گزارش‌های متعددی در مورد شرایط اسف‌بار مسلمانان میانمار منتشر شده، اما به ندرت تلاشی برای بهبود وضعیت آن‌ها از سوی دولت مرکزی صورت گرفته است. کشورهای غربی نیز با وجود اطلاع از این شرایط، تلاشی برای تحت فشار قرار دادن دولت میانمار صورت نداده‌اند.

این مردم سال‌ها در استان «راخین» میانمار زندگی کرده‌اند، اما دولت به دلیل مذهب و قومیت آن‌ها، از اعطای تابعیت میانماری به آن‌ها خودداری می‌کند. در یکسال گذشته گزارش‌های متعددی از حمله بودایی‌ها به آن‌ها منتشر شده است. در جریان این حملات، که در یکی از موارد روستایی به طور کامل در جریان آن تخریب شد، هزاران نفر کشته و ده‌ها هزار نفر نیز آواره شده‌اند. همین حملات موجب شده تا بسیاری از مسلمانان خانه‌های خود را ترک گفته و به خارج از مرزها بگریزند. 


 حالا در کمپ‌هایی ه



کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط دکتر محمد علیی اسلامی 93/2/20:: 3:26 عصر     |     () نظر