سفارش تبلیغ
صبا ویژن
دانش، شریف ترین تبار است . [امام علی علیه السلام]
انصار حزب الله گیلان
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گیلان خبر داد
برگزاری نخستین دوره روان‌درمانی اعتیاد در گیلان

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گیلان از برگزاری نخستین دوره درمان اعتیاد به روش روان‌درمانی در این استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، محمدتقی آشوبی صبح امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به تعداد مراکز فعال درمان اعتیاد در گیلان اظهار کرد: از 328 مرکز درمان سوء مصرف مواد مخدر در گیلان تعداد 321 مرکز فعال است.

وی تعداد 79 مرکز ترک اعتیاد را زیر پوشش بهزیستی عنوان کرد و افزود: 249 مرکز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی گیلان است.

آشوبی از وجود 30 هزار و 498 نفر بیمار در مراکز ترک اعتیاد در گیلان خبر داد و بیان کرد: بیماران مذکور تحت درمان مراکز نگه‌دارنده هستند.

به گفته معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گیلان، تعداد 328 پزشک، 350 روان‌شناس و ... با هدف کاهش آسیب‌ها در مراکز ترک اعتیاد استان فعالیت می‌کنند.

وی اعتیاد را معضل اجتماعی خواند و تصریح کرد: اگر معتادان وارد موضوع‌های اجتماعی شوند میزان گرایش آنها به طرف مواد مخدر کاهش پیدا می‌کند.

آشوبی مهم‌ترین اهداف مراکز درمان سوء مصرف مواد مخدر در گیلان را جلوگیری از گرایش معتادان به طرف مواد افیونی و کاهش آسیب‌ها دانست و یادآور شد: نخستین دوره درمان اعتیاد به روش روان‌درمانی در گیلان برگزار می‌شود.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به بازرسی از مراکز ترک اعتیاد در استان، خاطرنشان کرد: سال گذشته 384 بار از مراکز مذکور بازرسی شد و 128 مورد تذکر شفاهی، 401 مورد تذکر اصلاح نواقص و 13 مورد قطع دارویی متادون بوده است.

وی، از تعطیلی سه مرکز ترک اعتیاد به دلیل توزیع داروی خارج از شبکه بهداشت و درمان سال گذشته در گیلان خبر داد.

--------------

رئیس کل دادگستری گیلان خبر داد
راه‌اندازی دفاتر خدمات الکترونیک قوه قضائیه در گیلان

رئیس کل دادگستری گیلان از راه‌اندازی دفاتر خدمات الکترونیک قوه قضائیه در 3 ماه دوم امسال در این استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، احمد سیاوش‌پور ظهر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به تجهیز قوه قضائیه به فناوری و تکنولوژی روز گفت: اتوماسیون اداری در دادگستری گیلان انجام شده است.

وی راه‌اندازی سیستم الکترونیک مدیریت قضایی را از سال 82 عنوان کرد و افزود: تمام شعب دادگاه‌ها، دادسراها و اجرای احکام به سیستم مذکور تجهیز شدند.

سیاوش‌پور با بیان اینکه تمام پرونده‌های ورودی به دستگاه قضا در سیستم الکترونیک قابل استفاده و رؤیت است، تصریح کرد: طرفین پرونده با داشتن کد رهگیری می‌توانند به سامانه قوه قضائیه بروند و از وضعیت پرونده مطلع شوند.

رئیس کل دادگستری گیلان راه‌اندازی دفاتر خدمات الکترونیک از ابتدای امسال در تهران را از جمله اقدام‌های قوه قضائیه دانست و تصریح کرد: دو شعبه دفتر خدمات الکترونیک در سه ماه دوم سال جاری در شهر رشت راه‌اندازی می‌شود.

وی ادامه داد: افراد برای دادخواست حقوقی در 190 عنوان به دفاتر خدمات الکترونیک مراجعه می‌کنند و دادخواست در این دفاتر ثبت می‌شود.

سیاوش‌پور، راه‌اندازی دفاتر خدمات الکترونیکی قوه قضائیه را در کاهش مراجعه مردم به دادگستری تاثیرگذار عنوان کرد.

رئیس کل دادگستری گیلان در ادامه نظارت بر مجموعه را از دغدغه‌های مقام معظم رهبری برشمرد و خاطرنشان کرد: دستگاه قضا باید سالم باشد و سالم‌ترین نیروی انسانی در جامعه در دادگستری به‌کارگیری شود.

*جذب سالانه 800 قاضی در قوه قضائیه

وی از جذب چهار هزار قاضی در برنامه پنجم توسعه کشور خبر داد و اظهار کرد: سالانه 800 قاضی جذب قوه قضائیه می‌شوند.

سیاوش‌پور با بیان اینکه مردم باید اطمینان داشته باشند قاضی تحت تاثیر قرار نمی‌گیرد، تصریح کرد: دادسرای انتظامی قضات بخشی از نظارت‌ها را انجام می‌دهد ضمن اینکه مردم در صورت مشاهده هر گونه تخلف می‌توانند به این دادسرا شکایت کنند.

رئیس کل دادگستری گیلان به فعالیت نظارت و ارزشیابی استان‌ها اشاره کرد و افزود: گروه‌های سه نفری به طور دائم به شهرستان‌ها برای برسی پرونده‌ها اعزام می‌شوند.

وی حفاظت اطلاعات دادگستری را از جمله دستگاه‌های نظارتی در قوه قضائیه دانست و ادامه داد: رئیس کل دادگستری به همراه معاونان از حوزه‌های قضایی استان سرکشی می‌کنند و نظارت‌های بسیاری انجام می‌شود اما کافی نبوده و نیاز است مردم به عنوان افراد امین و دلسوز با دستگاه قضا همکاری کنند.

سیاوش‌پور با اشاره به وضعیت امنیت در گیلان تصریح کرد: گیلان از استان‌های برخوردار از امنیت مناسب است.

رئیس کل دادگستری گیلان، وقوع جرایم خشن در این استان را کمتر از دیگر استان‌ها عنوان کرد.

*انعقاد توافقنامه جذب سرمایه‌گذار دادگستری با اقتصاد و دارایی گیلان

وی از انعقاد توافقنامه دادگستری با اقتصاد و دارایی گیلان به منظور جذب سرمایه‌گذار در استان خبر داد و اظهار کرد: موضوع‌های حقوقی برای سرمایه‌گذاران تبیین و تشریح می‌شود.

سیاوش‌پور با بیان اینکه 13 زندان در گیلان فعال است، خاطرنشان کرد: تمام زندانیان مواد مخدر که حکم آنها صادر شده است، در اردوگاه حویق استقرار دارند.

رئیس کل دادگستری گیلان به ساخت سه زندان جدید در استان اشاره کرد و یادآور شد: ساختمان زندان‌های گیلان از وضعیت مطلوبی برخوردار نیست.

وی با اشاره به استفاده مطلوب مدیران زندان‌ها از فضای موجود اضافه کرد: بهبود وضعیت زندانیان در راستای رعایت حقوق شهروندی از برنامه‌های در حال انجام است.

سیاوش‌پور تعداد زندانیان گیلان را هشت هزار نفر زندانی اعلام کرد و افزود: تعداد زندانیان گیلان نسبت به 120 هزار نفر زندانی در کشور مناسب است.

رئیس کل دادگستری گیلان از ورود سالانه 150 هزار پرونده به دادسراهای استان خبر داد و گفت: پرونده‌های مذکور کیفری هستند.

----------------

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر گیلان:
پیشگیری اولویت مبارزه با مواد مخدر است

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر گیلان گفت: پیشگیری اولویت برنامه‌های شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر در گیلان است.

به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، علی‌اکبر پراوزان ظهر امروز در جلسه دانشگاه علوم پزشکی گیلان با تاکید بر اجتماعی کردن موضوع مواد مخدر اظهار کرد: مشارکت تمام مردم از اهداف شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر در ریشه‌کن کردن اعتیاد در جامعه است.

وی پیشگیری را اولویت برنامه‌های شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر گیلان عنوان کرد و افزود: تمام نهادهای دولتی و عمومی به‌ویژه تشکل‌های مردم‌نهاد باید در مقابله با معضل اعتیاد مشارکت داشته باشند.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر گیلان با اشاره به افزایش فعالیت سازمان‌های مردم‌نهاد برای مقابله با معضل اعتیاد در سال‌های گذشته، بیان کرد: مبارزه با مواد مخدر در موضوع‌های اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و امنیتی حائز اهمیت است.

وی بیشتر معتادان در جامعه را متا?هل خواند و تصریح کرد: توجه به پرورش فرزندان معتاد باید در برنامه‌ریزی‌ها لحاظ شود.

پراوزان بهترین راهکار مقابله با اعتیاد را پیشگیری عنوان کرد و یادآور شد: پیشگیری و اجتماعی کردن مبارزه با اعتیاد باید اولویت برنامه نهادهای مبارزه با مواد مخدر باشد.

این مسئول فرهنگ‌سازی در راستای مبارزه با اعتیاد را تاثیرگذار دانست و اظهار کرد: روش‌های پیشگیرانه برای جلوگیری از گسترش اعتیاد به مواد مخدر باید تداوم داشته باشد.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر گیلان بر برگزاری کلاس‌های آموزشی و غنی‌سازی اوقات فراغت جوانان و نوجوانان تاکید کرد و افزود: آموزش مهارت‌های زندگی و اقدام‌های پیشگیرانه باید از مهدهای کودک آغاز شود.

وی خواستار برنامه‌ریزی هدفمند و استاندارد برای مبارزه با اعتیاد در جامعه شد و گفت: برنامه‌ریزی هدفمند و فرهنگی به مرور زمان به نتیجه می‌رسد.

----------------

فرمانده انتظامی گیلان:
80 درصد سرقت‌های گیلان مربوط به معتادان است

فرمانده انتظامی گیلان گفت: 80 درصد سرقت‌های گیلان مربوط به معتادان برای تهیه مواد مخدر است.

به گزارش خبرگزاری فارس از صومعه‌سرا، ابراهیم قائد رحمتی ظهر امروز در مراسم تودیع و معارفه فرمانده انتظامی این شهرستان با اشاره به هفته مبارزه با مواد مخدر اظهار کرد: برخی از کشورها به‌جای مبارزه با مواد مخدر خود مافیای تولید مواد مخدر هستند.

وی با بیان اینکه کمتر کشوری در دنیا توانسته است به صورت واقعی به مقوله مبارزه با موادمخدر بپردازد، افزود: برخی از کشورها در زمینه مبارزه با مواد مخدر کاری انجام نمی‌دهند.

فرمانده انتظامی گیلان به جنگ اقتصادی دشمنان علیه ایران اشاره کرد و افزود: جنگی که امروزه در حوزه اقتصادی شاهد آن هستیم از زمان انقلاب تا به امروز بوده و بر حجم آن افزوده شده است.

وی با بیان اینکه دشمنان سالانه برای مقابله با نظام جمهوری اسلامی میلیاردها دلار هزینه می‌‌کنند، گفت: تغییر دادن آداب و رسوم و کردار مردم در تمام زمینه‌ها از جمله اهداف جنگ نرم دشمنان است.

قائدرحمتی مواد مخدر را از جمله ابزارهای جنگ دشمنان برای مقابله با کشورها دانست و متذکر شد: نیروهای جوان سرمایه‌های هر کشور هستند از طریق تبلیغ و اشاعه مواد مخدر نابود می‌شوند.

وی به اثرات سوء مصرف مواد مخدر اشاره کرد و یادآور شد: امروزه از شیشه و کریستال که از مخرب‌ترین نوع مواد مخدر هستند برای لاغری تبلیغ می‌شود.

این مقام مسئول، راه موفقیت‌آمیز مبارزه با مواد مخدر را پیشگیری و کاهش تقاضا عنوان کرد و گفت: تا زمانی که تقاضا وجود داشته باشد عرضه هم خواهیم داشت.

وی به آمار بالای 80 درصدی سرقت‌های معتادان اشاره کرد و یادآور شد: معتادان برای تامین مواد مورد نیاز خود دست به انواع سرقت‌ها می‌زنند.

فرمانده انتظامی گیلان مشارکت مردم و ارتقای سطح آگاهی‌های آنها را در پیشگیری از مواد مخدر تاثیرگذار دانست و به تغییر رویکرد پلیس از جرم محوری به جامعه محوری اشاره کرد.نیروی انتظامی اقدام‌های فرهنگی و تبلیغی که با تحقیق و پژوهش به آنها رسیده را سرلوحه کار خود قرار داده است.

قائدرحمتی حوزه کار پلیس را امنیت و عدالت دانست و خاطرنشان کرد: هیچ فعالیتی نمی‌تواند خارج از بستر امنیت و عدالت محقق شود.

وی با بیان اینکه امنیت پایدار با مشارکت عموم مردم و تمام دستگاه‌ها تحقق می‌یابد، یادآور شد: امنیت یکی از ضروری‌ترین نیازهای هر جامعه است.

فرمانده انتظامی گیلان مردم این استان را دیندار خواند و گفت: به دلیل دینداری مردم گیلان برخی از جرم‌های مهم در این استان رخ نمی‌دهد.

وی با بیان اینکه در سه ماه نخست امسال در مؤلفه‌های جرم تغییری نداشته‌ایم، اظهار کرد: در این مدت با تلاش تمام دستگاه‌ها و همراهی مردم کاهش 10 درصدی انواع سرقت را در استان شاهد بودیم.

قائدرحمتی از افزایش 10 درصدی کشفیات سرقت‌ها در گیلان خبر داد و متذکر شد: امنیت به تولید اجتماعی است و جامعه آن را تولید می‌کند.


کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط دکتر محمد علیی اسلامی 93/4/3:: 9:51 عصر     |     () نظر